Onze klanten geven ons een score van 5/5

Laat zelf een review achter

Eerste werk van JW arcitecten en het was perfect. Prachtige samenwerking, Julien heeft de werf heel goed opgevolgd. Alles werd opgeleverd zoals het moet ondanks de moeilijkheid van het werf (stalen structuur). Na 10 jaar is het nog altijd als nieuw! Thanks
Frédéric Marquet / Project #002
De samenwerking met JW Architecten verliep prima en in een ontspannen sfeer. Het was om diverse redenen geen evident project maar alles is goed verlopen. Er was steeds een open en constructieve communicatie waardoor er ook op de werf een aangename (en veilige) werkomgeving ontstond.
Stefan Martens / Project #022
Ondertussen bijna 3 jaar geleden heeft Julien ons goed geholpen met de bouw van ons appartement, een gelijkvloers en duplex. Beiden zeer aangenaam om in te wonen. De huurders en ikzelf zijn meer dan tevreden over hun moderne, energie-neutrale woonst. Voor een eventueel volgend project zal ik hem zeker terug contacteren. Een aanrader dus!
Lutgarde Verheyden / Project #029
Nous avons plusieurs fois eu l'occasion de travailler avec JW Architecten et avons à chaque fois fort apprécié la collaboration. Que ce soit pour l'élaboration des plans, leur écoute, le suivi du chantier et sa propreté, les différents corps de métier, le budget ou le résultat final, tout était impeccable.
Sophie Noesen / Project #017
JWarchitecten.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Projecten

Project #054

Uitbreiding vrijstaande woning in Kruibeke

Klant: Benoit & Aline

Locatie: Kruibeke

Fase: oplevering 2022

Project #054 - JW Architecten

In dit project werd een eenvoudig volume toegevoegd, voorzien van een lichte torsie om de zichtas richting de tuin te vergroten en binnen de maximale bouwdiepte te behouden. De beperkte plafondhoogte van het bestaande gedeelte van de woning werd gecompenseerd door meer hoogte te creëren in de nieuwe aanbouw.

We kozen voor een sobere uitvoering voor de uitbreiding van het gelijkvloers door gebruik te maken van zwart gebeitste houten planken en zwart aluminium buitenschrijnwerk. De nieuwe toevoeging vormt daarmee één geheel en is in harmonie met de reeds bestaande bebouwing.

Andere Projecten

Een showcase van onze creativiteit en vakmanschap, met ontwerpen die stijl en functionaliteit samenbrengen.