Onze klanten geven ons een score van 5/5

Laat zelf een review achter

Eerste werk van JW arcitecten en het was perfect. Prachtige samenwerking, Julien heeft de werf heel goed opgevolgd. Alles werd opgeleverd zoals het moet ondanks de moeilijkheid van het werf (stalen structuur). Na 10 jaar is het nog altijd als nieuw! Thanks
Frédéric Marquet / Project #002
De samenwerking met JW Architecten verliep prima en in een ontspannen sfeer. Het was om diverse redenen geen evident project maar alles is goed verlopen. Er was steeds een open en constructieve communicatie waardoor er ook op de werf een aangename (en veilige) werkomgeving ontstond.
Stefan Martens / Project #022
Ondertussen bijna 3 jaar geleden heeft Julien ons goed geholpen met de bouw van ons appartement, een gelijkvloers en duplex. Beiden zeer aangenaam om in te wonen. De huurders en ikzelf zijn meer dan tevreden over hun moderne, energie-neutrale woonst. Voor een eventueel volgend project zal ik hem zeker terug contacteren. Een aanrader dus!
Lutgarde Verheyden / Project #029
Nous avons plusieurs fois eu l'occasion de travailler avec JW Architecten et avons à chaque fois fort apprécié la collaboration. Que ce soit pour l'élaboration des plans, leur écoute, le suivi du chantier et sa propreté, les différents corps de métier, le budget ou le résultat final, tout était impeccable.
Sophie Noesen / Project #017
JWarchitecten.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Projecten

Project #060

Uitbreiding eengezinswoning en kantoor in Edegem

Klant: Julien & Steffi

Locatie: 2650 Edegem

Fase: oplevering 2022

Project #060 - JW Architecten

Totaalrenovatie, verbouwing en uitbreiding van een gezinswoning met kantoor en polyvalente garage in Edegem – een totaalconcept met interieur op maat, intensieve groendaken en tuinaanleg. De uitdaging in dit project was het werken in verschillende fases, waarbij we de afzonderlijke verdiepingen aanpakten en de andere verdiepingen steeds volledig bewoonbaar moesten blijven. In de eerste fase werd de dakverdieping volledig afgewerkt en ingericht (3 maanden), gevolgd door de volledige gelijkvloers (2 maanden) en tenslotte de afwerking van de gelijkvloers en verbouwing van de eerste verdieping (3 maanden).

Bij de constructie werd gewerkt zonder staal en met natuurlijke materialen zoals massief eiken balken, met hout bekiste beton, houten beplanking, almuniumplaten voor dakkapellen en microtopping van vloeren, wanden en werkbladen.

De woning is bijna energieneutraal met hoge isolatiewaarden, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling, centraal ventilatiesysteem met CO2- en vochtsensoren voor alle ruimtes,…

Andere Projecten

Een showcase van onze creativiteit en vakmanschap, met ontwerpen die stijl en functionaliteit samenbrengen.