Onze klanten geven ons een score van 5/5

Laat zelf een review achter

Eerste werk van JW arcitecten en het was perfect. Prachtige samenwerking, Julien heeft de werf heel goed opgevolgd. Alles werd opgeleverd zoals het moet ondanks de moeilijkheid van het werf (stalen structuur). Na 10 jaar is het nog altijd als nieuw! Thanks
Frédéric Marquet / Project #002
De samenwerking met JW Architecten verliep prima en in een ontspannen sfeer. Het was om diverse redenen geen evident project maar alles is goed verlopen. Er was steeds een open en constructieve communicatie waardoor er ook op de werf een aangename (en veilige) werkomgeving ontstond.
Stefan Martens / Project #022
Ondertussen bijna 3 jaar geleden heeft Julien ons goed geholpen met de bouw van ons appartement, een gelijkvloers en duplex. Beiden zeer aangenaam om in te wonen. De huurders en ikzelf zijn meer dan tevreden over hun moderne, energie-neutrale woonst. Voor een eventueel volgend project zal ik hem zeker terug contacteren. Een aanrader dus!
Lutgarde Verheyden / Project #029
Nous avons plusieurs fois eu l'occasion de travailler avec JW Architecten et avons à chaque fois fort apprécié la collaboration. Que ce soit pour l'élaboration des plans, leur écoute, le suivi du chantier et sa propreté, les différents corps de métier, le budget ou le résultat final, tout était impeccable.
Sophie Noesen / Project #017
JWarchitecten.be gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Projecten

Project #035

Nieuwbouwproject met postkantoor, polyvalente ruimte, parkeerplaatsen, fietsenstalling en collectieve tuin

Klant: projectontwikkeling

Locatie: 2650 Edegem

Fase: omgevingsvergunning 2022

Project #035 - JW Architecten

Een groot project met de gefaseerde afbraak van het huidige postkantoor in Edegem en het optrekken van een nieuw gebouw met postkantoor, polyvalente ruimte, 20 assistentiewoningen, een fietsenstalling en collectieve tuin.

Extra aandacht gaat naar de mobiliteit, toegankeijkheid, een sterke relatie tussen gebruiker, gebouw en landschap, en een energieneutraal gebouw.

Bij de bepaling van het volume van de nieuwe gebouwen kiezen we resoluut voor een compactere footprint van 30%, in vergelijking met de toegestane oppervlakte van 75%. Er werd getracht om een helder, transparant en vriendelijk gebouw te bekomen als schakel tussen de typologie van de rijwoning en het weidse omliggende landschap & kasteel.

De publieke functies van het postkantoor aan de straatzijde en de grote gemeenschappelijke ruimte aan de parkzijde versterken het project als onderdeel van het dorp. Het project wordt een stukje van alle Edegemnaars en geeft deze mooie locatie nieuw leven.

 

Andere Projecten

Een showcase van onze creativiteit en vakmanschap, met ontwerpen die stijl en functionaliteit samenbrengen.